OPROEP – Vrijwilligers gezocht

Als voetballer, lid of regelmatige bezoeker van onze vereniging weet u dat Rood Groen LVC’01 draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen vrijwilligers actief die er voor zorgdragen dat pupillen, junioren en senioren met plezier kunnen voetballen. Sommigen zijn actief als scheidsrechter, anderen als trainer of als jeugdleider. Onze vrijwilligers maken het mede mogelijk dat onze mooie vereniging bloeit en dat onze leden elke week kunnen voetballen.

Zonder vrijwilligers geen voetbal
Dankzij eenieders inzet gaat het gelukkig goed met Rood Groen LVC’01. De groep vrijwilligers is de laatste 2 jaar weer uitgebreid.
Ondanks dit positieve gegeven is er echter nog steeds een tekort aan actieve vrijwilligers en daarom doen we nu een beroep op u!

Een club als Rood Groen LVC’01 is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor allerlei functies, niet enkel voor de onderstaande vacatures. Heeft u ook hart voor onze mooie vereniging? Meldt u dan vandaag nog aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via de leider of trainer van elk team, via een bestuurs- of commissielid of via ons e-mailadres info@roodgroenlvc01.nl. Ook kunt u reageren op een van onderstaande vacatures.

U heeft weinig tijd? Geen probleem, dat geldt voor velen. Echter: vele handen maken licht werk. En denk daarbij dat het ook gewoon gezellig is om met elkaar iets te doen voor de vereniging.

Momenteel zijn we concreet op zoek naar:

A) SCHEIDSRECHTERS
Het is iedere week weer gepuzzel om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Dit geldt voor zowel de jeugd als voor de senioren. Dankzij een kleine, maar gemotiveerde groep scheidsrechters lukt dat bijna iedere week wel weer al moet op sommige mensen een zwaar beroep worden gedaan. Doch ook zij zijn wel eens verhinderd of geblesseerd. Bovendien leert de ervaring, dat naarmate het seizoen vordert ook de tekorten toenemen.

Dus: vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij de vereniging helpen en tevens sportief bezig zijn? Dan zoeken we jou! Het hoeft zeker niet iedere week en je hoeft ook zeker geen spelregel-goeroe te zijn.

Meld je dus nu aan via de scheidsrechterscoördinatoren Bart Soetens (senioren, soleva@home.nl) of Jelle Teheux (jeugd, jelle@teheux.info).

B) KANTINEMEDEWERKERS
Sinds afgelopen seizoen draait onze kantine weer volledig op vrijwilligers. En daar zijn we blij mee, want dat gaat hartstikke goed. Echter, net als bij de scheidsrechters doen we dit met een relatief kleine groep mensen. Dus ook hier zijn extra handjes heel welkom, voornamelijk op wedstrijddagen (zaterdag en zondag). Wij zoeken mensen die een kantinedienst willen draaien gedurende het voetbalseizoen.

In de regel is een kantinedienst eens per 4/5 weken en duurt ongeveer een dagdeel. Op zaterdag is de ochtenddienst van 9.00 – 12.30 uur en de middagdienst van 12.30 – 16.00 uur, op zondag is de ochtenddienst van 8.30 – 13.30 uur en de middagdienst van 13.30 – 17.30 uur.

Interesse? Meld je dan aan via Linn Staps (kantinecommissie, linnstaps@gmail.com).

C) LID SPONSORCOMMISSIE
Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Om dit onderdeel goed te laten functioneren zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten. Vind je het leuk om actief onze sponsormogelijkheden onder de aandacht te brengen bij ondernemers en andere belanghebbenden? Wil je graag je creatieve ideeën t.a.v. sponsoring inbrengen? Dan zijn we op zoek naar jou. In onderling overleg is verdeling werkzaamheden/uren uiteraard te bepalen. Contactpersoon: hermanwehkamp@home.nl