Vind werk via P&O Flex

Op zoek naar werk? Rood Groen LVC’01 heeft sinds kort een samenwerking met ‘t P&O Flex van Tim Cransveld. Als je geïnteresseerd bent in een (vaste) job in o.a. de logistiek, chauffeur, productiemedewerker, callcenter of monteur in de techniek dan is langer twijfelen niet nodig. P&O Flex biedt altijd passende banen met uitstekend salaris en toekomstperspectief. En extra mooi, je helpt behalve jezelf, ook nog ‘ozze verrein’ hiermee!

Hoe zit dat dan?

P&O Flex is altijd op zoek naar goede kandidaten voor haar opdrachtgevers en heeft dus altijd wat te bieden:

  • Neem contact op met Tim Cransveld via een appje of telefoontje naar 06-1114 5159 als je een nieuwe baan zoekt of iemand kent die een nieuwe uitdaging wil.
  • Geef aan dat je via RGLVC’01 deelneemt aan de Win-Win Club Aktie!
  • P&O Flex biedt hoofdzakelijk (fulltime) banen waarbij je direct of na een (korte) uitzendperiode instroomt op een rechtstreeks contract. Indien nodig regelt en bekostigd P&O Flex ook nog opleidingen.
  • Voor een overzicht van alle vacatures neem gerust alvast een kijkje op de site van P&O Flex; pnoflex.nl

Hoe help je RGLVC’01?

Als jij, een vriend of kennis (ook niet-lid) voor minimaal 100 uur via P&O Flex aan de slag gaat, krijgt RGLVC’01 een mooi sponsorbedrag van 75,- euro. Des te meer Rood Groen-mensen via P&O Flex een passende baan vinden des te hoger dus de sponsoring. De actie loopt vanaf 01-02-2022 t/m 31-07-2022. Samen werken we dan aan de toekomst van RGLVC’01, ozze verrein, en jouw toffe nieuwe baan!

Doe je mee?