Sportcomplex Molenveld

Rood Groen LVC’01 is gehuisvest op Sportcomplex Molenveld, gelegen aan de Oude Akkerweg 153 tussen Lemiers en Vaals. Het sportcomplex is exclusief af te huren voor trainingskampen, bedrijfs(voetbal)toernooien en andere evenementen. Vanaf de Rijksweg N278 is het sportcomplex centraal, maar prachtig gelegen in het Heuvelland. Nationale elftallen van Nederland, Duitsland, Nigeria, Japan en vele profclubs uit de hele wereld zoals Bayern München, Ajax, Roda JC, FC Volendam, 1860 München en Karlsruher SC hebben trainingen en/of wedstrijden afgewerkt op ons sportcomplex.

Het sportcomplex is zeer uitgebreid en beschikt over vier goed onderhouden natuurvoetbalvelden, negen kleedruimtes (waarvan 3 voor scheidsrechters), ruime parkeergelegenheid, een multifunctionele ruimte en een kantine. Op korte afstand van het sportcomplex zijn verschillende groepsaccommodaties te vinden.

Een van de grootste Landal bungalowparken van Nederland ligt op slechts een steenworp afstand en ook de beide Vaalser vier sterren hotels Hotel Kasteel Bloemendal (van der Valk) en Hotel Kasteel Vaalsbroek (Bilderberg) liggen op korte afstand. Het prachtige Parkstad Limburg Stadion (capaciteit 19.979) van Roda JC ligt op ongeveer een kwartier rijden van het sportcomplex. Het Tivoli-stadion (capaciteit 32.960) van het Duitse Alemannia Aachen ligt zelfs maar op tien minuten rijden van Sportcomplex Molenveld.

Vaals en Zuid-Limburg in het algemeen lenen zich uitstekend voor een ontspannen wandeling of fietstocht. De bewegwijzerde routes zijn goed onderhouden en zullen garant staan voor een succesvol trainingskamp. Het sportcomplex leent zich dan ook uitstekend als startpunt voor wandel- en fietsevenementen.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van het sportcomplex kan contact opgenomen worden met Thijs Jussen via e-mail m.jussen1@kpnplanet.nl en/of telefoon 06-5103 4569.

Wij verheugen ons reeds op uw bezoek!