Sponsor worden?

Geen enkele vereniging kan tegenwoordig bestaan zonder ondersteuning van bedrijven, instellingen en personen. Een goed teken is dat steeds meer sponsoren zich realiseren dat amateursport wellicht nét zo belangrijk is om te ondersteunen als betaald voetbal. Rood Groen LVC’01 is met meer dan 300 leden veruit de grootste vereniging van de Gemeente Vaals en speelt op het prachtige Sportcomplex Molenveld.

Dankzij deze bedrijven, instellingen en personen is voetbal in Vaals, voor zowel de jeugd als de senioren, mogelijk. Wij willen al onze sponsoren die week in, week uit dit ‘voetbalplezier’ mogelijk maken van harte bedanken voor de steun.

Rood Groen LVC’01 biedt diverse mogelijkheden voor sponsoren: van shirtsponsoring en bordreclame langs de velden tot de sponsoring van evenementen en activiteiten, van de Club van 50 tot het sponsoren van wedstrijdballen. Wilt u meer informatie over sponsoring of eventuele sponsorpakketten? Neem dan contact op met de sponsorcommissie van Rood Groen LVC’01 via contactpersoon:

Herman Wehkamp
Tel.: 06-1547 8669
E-mail: sponsoring@roodgroenlvc01.nl