Derby Vijlen onbeslist

Vooraf zat er nogal wat spanning op de derby tegen Vijlen. Er mocht eigenlijk niet verloren worden, omdat het anders wel een heel moeilijk verhaal zou worden in het voorjaar van 2024. Onze mannen zaten de eerste helft niet goed in de wedstrijd. Het eerste half uur was Vijlen de bovenliggende partij en dit resulteerde in een 0-2 achterstand. Toch kwam Rood Groen terug in de wedstrijd door een strafschop. Na rust werd het 2-2 en dit leek na een rode kaart voor Vijlen ook de einduitslag te worden. Niets was minder waar. Vlak voor tijd scoorde Vijlen en alles leek voorbij, totdat Jordy Jagemann in de verre blessuretijd mocht aanleggen voor nog een strafschop: 3-3.