Dickie de beer on tour in gemeente Vaals

Hi mensen,

Ik ben Dickie de Beer, de mascotte van Rood Groen LVC’01! Sommigen van jullie zullen mij waarschijnlijk kennen. Jarenlang was ik mascotte van de jeugdteams. Wat hebben wij samen veel avonturen beleefd. Ik heb genoten van vele wedstrijden en kampioenschappen, geweldige jeugdkampen meegemaakt, uitstapjes gemaakt, etc. De afgelopen jaren ben ik de wereld gaan rondreizen en alleen nog even voor een reüniewedstrijd terug in Vaals geweest. Maar met die Berenjacht van de afgelopen weken wilde ik natuurlijk terug in Zuid-Limburg zijn. Vanaf 1 mei ga ik dan ook de hele maand op pad in Vaals en jullie kunnen mij volgen op de Facebookpagina van Rood Groen LVC’01! En het leuke is… Hiermee kun je ook prijzen winnen! Natuurlijk kan iedereen, jong en oud, deelnemen aan deze berenjacht!

Speurtocht
Elke dag in de maand mei ga ik een sponsor van Rood Groen LVC’01 bezoeken en wordt dit die dag om exact 18.00 uur gepubliceerd op onze Facebookpagina. Aan jullie de opdracht om te raden waar ik ben en vervolgens ook bij te houden waar ik overal geweest ben. Hiervoor is er een handig invulformulier. Na 31 dagen en dus 31 locaties kun je de oplossingen mailen naar info@roodgroenlvc01.nl. Onder de juiste inzendingen verloten we op dinsdag 9 juni live op de weekmarkt in Vaals drie waardebonnen ter waarde van € 40,-, € 25,- en nog eens € 25,-. Dat maakt het wel extra leuk om mijn reis door Vaals te volgen!

Andere avonturen
Maar dat is nog niet alles… Gedurende deze maand Mei ga ik ook nog naar heel veel andere plekken in het dorp. Gewoon omdat Vaals zo’n bijzondere gemeente is en het de moeite waard is om te bezoeken. Houd voor al mijn avonturen dus de Facebookpagina van Rood Groen LVC’01 goed in de gaten! Je gaat er geen spijt van krijgen!