Steun RGLVC’01 via glasvezel van DELTA

Het zal niemand ontgaan zijn. Delta glasvezel wordt momenteel aangelegd in de gemeente Vaals. Nu instappen, is dan ook zeer voordelig. Delta heeft een speciale actie van 8 maanden voor slechts 35,-, inclusief 1 gig internet en interactieve tv. En als je nu een aansluiting via onderstaande link neemt, dan sponsor je de club met 50,- en je krijgt zelf nog 25,- korting. Dubbele winst dus.

Klik hier om je aan te melden bij DELTA

Wie is DELTA Fiber Netwerk?
DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber en daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij.

Waarom glasvezel?
De provider DELTA gelooft, net als de Autoriteit Consument en Markt (ACM) als toezichthouder van de telecommarkt, dat het gebruik van internet en daarmee de hoeveelheid data die we heen en weer sturen behoorlijk zal toenemen in de toekomst. Denk aan:

– Thuiswerken met veelvuldig gebruik van Microsoft Teams of Zoom
– Online studeren
– Video gesprekken voeren met je dokter of apotheker
– Zorg op afstand
– Kinderen en ouders gebruiken tegelijkertijd streaming diensten als Netflix en Videoland
– Op afstand bedienen van de centrale verwarming
– En nog veel meer toekomstige innovaties

Meld je aan via de RGLVC’01-clubactie van DELTA en Caiway!

Als je je via het onderstaande linkje aanmeld voor glasvezel van DELTA, dan ontvangen wij als vereniging € 50,- in de clubkas en jij als nieuwe klant € 25,- op je bankrekening. Als je interesse hebt in glasvezel van DELTA of Caiway, doe dit dan dus via een van onderstaande linkjes:

Klik hier om je aan te melden bij DELTA