Glasvezelcampagne DELTA met steun van RGLVC’01

DELTA Fiber Netwerk heeft het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in de gemeente Vaals. Als 35% van de inwoners in Vaals, Vijlen en Lemiers ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 29 november 2021 een abonnement afsluit bij één van de providers, dan komt er glasvezel!

Klik hier om je aan te melden bij DELTA

Klik hier om je aan te melden bij Caiway

Wie is DELTA Fiber Netwerk?
DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Zij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 900.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber en daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Het Hogeland Zuid op www.gavoorglasvezel.nl

Waarom glasvezel?
De providers DELTA en Caiway geloven, net als de Autoriteit Consument en Markt (ACM) als toezichthouder van de telecommarkt, dat het gebruik van internet en daarmee de hoeveelheid data die we heen en weer sturen behoorlijk zal toenemen in de toekomst. Denk aan:

– Thuiswerken met veelvuldig gebruik van Microsoft Teams of Zoom
– Online studeren
– Video gesprekken voeren met je dokter of apotheker
– Zorg op afstand
– Kinderen en ouders gebruiken tegelijkertijd streaming diensten als Netflix en Videoland
– Op afstand bedienen van de centrale verwarming
– En nog veel meer toekomstige innovaties

Meld je aan via de RGLVC’01-clubactie van DELTA en Caiway!

Als je je via een van onderstaande linkjes aanmeld voor glasvezel van DELTA of Caiway, dan ontvangen wij als vereniging € 50,- in de clubkas en jij als nieuwe klant € 25,- op je bankrekening. Uiteraard dient wel de 35% deelnamegrens behaald te worden in de gemeente Vaals. Als je interesse hebt in glasvezel van DELTA of Caiway, doe dit dan dus via een van onderstaande linkjes:

Klik hier om je aan te melden bij DELTA

Klik hier om je aan te melden bij Caiway