Het is zover: de RGLVC ledenshop is geopend

Eindelijk is het zover: de RGLVC ledenshop is geopend. Onze ledenshop biedt jou als lid van Rood Groen LVC’01 de mogelijkheid om kleding en artikelen uit onze STANNO clubcollectie aan te schaffen.

Waar vind ik de ledenshop?
Het adres van de ledenshop is: https://clubs.stanno.com/nl/rood-groen-lvc-01. De ledenshop opent in een nieuw venster of tab. Voeg deze pagina dus snel toe aan je favorieten.

De ledenshop is ook bereikbaar via de knop in het menu aan de bovenkant van de website (knop “Webshops” -> “Stanno Ledenshop”).

Hoe werkt de ledenshop?
In de ledenshop vind je onder het kopje ‘CLUBCOLLECTIE’ de kleding en artikelen die we speciaal voor Rood Groen LVC’01-leden hebben uitgekozen. Hier vind je niet alleen onze nieuwe kledinglijn, maar ook andere artikelen zoals kleding voor dames, underwear, tassen en diverse accessoires voor de voetballer waaronder sokken zonder voet, sokophouders, tape en handschoenen.

Goed om te weten

  • Je krijgt op bestellingen in de ledenshop 15% korting op de gehele clubcollectie.

  • Er is niet alleen voordeel voor jezelf, maar ook voor de club. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die we als club ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

  • We werken samen met Ivo’s Sportshop in Simpelveld. Na het bestellen en afrekenen (via iDEAL) wordt je bestelling daar afgeleverd en kun je deze ophalen. Vanzelfsprekend wordt je via e-mail op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling.

  • Mocht je om de een of andere reden niet met iDEAL kunnen betalen, of wil je de kleding vooraf passen? Geen probleem, de kleding en artikelen uit de clubcollectie zijn ook te koop in de winkel van Ivo’s Sportshop.

  • Je kunt tevens bij Ivo’s Sportshop terecht voor:
    • Het bedrukken van kleding en tassen met clubblogo (op sommige kledingstukken verplicht), initialen en/of naam;
    • Het omruilen en retourneren van kleding en artikelen.

  • En een bijkomend voordeel is, je betaalt geen verzendkosten! Servicekosten (€ 3,50) worden alleen gerekend bij bestellingen onder de € 25,-.

Ons nieuwe tenue
Zoals in een eerder nieuwsbericht toegelicht, hebben we niet alleen een nieuwe clubcollectie van Stanno, maar worden alle teams met ingang van het nieuwe seizoen (2022/’23) ook door de club voorzien van een nieuw wedstrijdtenue. Tijdens de seizoensafsluiting van de senioren op maandag 6 juni jl. is dit nieuwe tenue gepresenteerd aan de aanwezigen. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen deze tenues, samen met de nieuwe sponsoren worden gepresenteerd aan alle teams en leden.

Het digitale ontwerp van ons nieuwe shirt kun je zien op de pagina Hoofdsponsoren.

Let op: tijdens de seizoensovergang is het mogelijk dat niet alle producten en/of maten voorradig zijn. Je ziet in de ledenshop bij het betreffende product wanneer het weer op voorraad is en je het dus kunt bestellen.