Crowdfunding-actie voor nieuwe jeugddoeltjes

Update 23 juli 2020: WE DID IT !!!

Iets meer dan drie weken geleden begonnen we aan onze Crowdfunding-actie voor de jeugd. Dit was iets nieuws voor onze vereniging en misschien zelfs voor Vaals. We hadden ons acht weken de tijd gegund om via verschillende initiatieven het streefbedrag van € 2.800,- voor vier jeugddoeltjes op te halen. En kijk nu eens!! Nog geen drie weken later is het geld, en zelfs al meer, bij elkaar.

Er waren in drie weken tijd bijna 90 donaties en de teller staat momenteel op meer dan € 3.500,- !!! Dit hadden we nooit durven dromen. Leden, supporters, sponsoren, vrienden van de vereniging: jullie zijn geweldig! Nooit gedacht dat we het geld zo snel bij elkaar zouden hebben. Een groot dank je wel aan iedereen die een bijdrage heeft gedaan hieraan!

Maar hoe nu verder…

We hebben besloten om de actie nog door te laten lopen tot en met 31 juli (in plaats van de eerder bedachte eind augustus). Er is namelijk nog een bedrag over en hier willen we ook nog een mooie bestemming voor zoeken. We hopen eind juli genoeg geld bij elkaar te hebben voor ook nog een groot trainingsdoel. Deze wordt dan enerzijds gebruikt voor de jeugd van 12 t/m 19 jaar en anderzijds ook de seniorenafdeling. Want ook die laatste groep heeft belangeloos waanzinnige bedragen bij elkaar gebracht om dit voor de jeugdafdeling te regelen.

Een prachtig voorbeeld dat we als één blok achter Rood Groen LVC’01 staan. Dus deze pagina blijft nog een dikke week open en we laten ons verrassen waar we uiteindelijk op uitkomen.


Help de Vaalser jeugd weer veilig te scoren!

Staat er te veel wind, dan kiepen ze om. Meer dan versleten en zelfs gevaarlijk zijn onze oude jeugddoelen. De coronacrisis eiste de laatste reserves van onze voetbalvereniging op en daarom wordt een crowdfunding in het leven geroepen. Het doel: vier nieuwe doelen voor de Vaalser voetbaljeugd tussen 7 en 11 jaar. Iedereen met een voetbalhart in de gemeente Vaals wordt opgeroepen het jeugdvoetbal een financieel steuntje in de rug te geven. Voetballende jeugd uit Vaals, Lemiers en Vijlen zullen allemaal veel plezier beleven met de nieuwe doelen.

Looptijd Crowdfunding-actie
In totaal is er een bedrag van € 2.800,- nodig om de vier nieuwe doelen voor de voetbaljeugd te realiseren. De jeugd van Rood Groen LVC’01 hoopt de nieuwe doelen nog te kunnen bestellen vóór het aankomende seizoen, dat start in september. De actie loopt daarom precies van 1 juli tot en met 31 augustus.

Jeugdafdeling Rood Groen LVC’01
De jeugdafdeling van Rood Groen LVC’01 bestaat uit zo’n 160 voetballende kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 19 jaar uit Lemiers, Vaals en Vijlen. Wekelijks staan er meer dan 50 vrijwilligers (trainers, begeleiders, bestuurders en terreinbeheerders) klaar om drie keer per week de trainingen en wedstrijden voor te bereiden en te verzorgen. Voor iedereen die betrokken is bij Rood Groen LVC’01 is het van het grootste belang dat de jeugd weer veilig kan scoren.

Help jij de doelen te behalen?
Via de “Doneer nu” knop hieronder kun je jouw bijdrage leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gift over te maken op de bankrekening van de jeugdafdeling van Rood Groen LVC’01: NL74RABO0304840041 (BIC: RABONL2U). Namens de jeugd van Rood Groen LVC’01 hartstikke bedankt voor de bijdrage.

Donatiemeter