Kledinglijn RGLVC’01 gaat veranderen

Ondertussen speelt RGLVC’01 alweer enkele jaren in de bekende wit-rood-groene shirts van het merk Masita. Er zijn voor het nieuwe seizoen echter enkele wijzigingen aanstaande op dit vlak. We kunnen alvast verklappen dat er nieuwe shirts aanstaande zijn. De laatste tijd krijgen we vanuit leden ook steeds vaker vragen over deze kledinglijn en het kledingplan. Hoogste tijd voor een update.

RGLVC-kledinglijn 
Sinds 2014 heeft de vereniging in samenwerking met Ivo’s Sportshop een kledinglijn van Masita gevoerd. Er komt echter op korte termijn een nieuwe RGLVC-kledinglijn! Momenteel zijn wij in de afrondende fase van een nieuw contract ten aanzien van onze kledingleverancier. Aangezien we hebben gekozen voor een nieuwe leverancier (niet langer Masita) is het verstandig om op dit moment geen artikelen zoals trainingspakken, t-shirts, truien en sporttassen uit de oude Masita-kledinglijn te kopen bij Ivo’s Sportshop.

Zodra het contract definitief is, zullen wij dit aan onze achterban communiceren. Nog voor de zomer en de start van het nieuwe voetbalseizoen kun je dan al in mooie, nieuwe RGLVC-kleding voor de dag komen. En in deze tijd niet onbelangrijk: we krijgen ook de beschikking over een webshop. Maar hierover volgt in een volgende nieuwsbrief meer informatie.

Kledingplan 
Naast vragen over de RGLVC-kledinglijn krijgen wij ook regelmatig vragen over de invulling van het kledingplan. Sinds enkele jaren betaal je als spelend lid namelijk € 15,- per seizoen als bijdrage voor het kledingplan. In navolging van bovenstaande update op de RGLVC-kledinglijn, kunnen we met trots aankondigen dat we vanaf aankomend seizoen ook volledig nieuwe wedstrijdtenues krijgen. Het huidige witte shirt met groene broek en groene sokken wordt voor de hele vereniging vervangen en dat is weer een mooie mijlpaal.

Ben je benieuwd naar het nieuwe tenue? Even geduld nog. Spoedig zal dit op onze website en in een nieuwsbrief worden gepubliceerd. Wil je meer achtergrondinformatie over het kledingplan, kijk dan op onze website: https://roodgroenlvc01.nl/wp-content/uploads/2020/06/RGLVC-Kledingplan.pdf