Nieuwe bordsponsoren voor RGLVC’01

Ondanks Corona wordt het maatschappelijke belang van onze Vaalser voetbalvereniging nog steeds op waarde geschat. Dit resulteerde in het begin van de competitie 2021-2022 in een aantal mooie sponsorcontracten met bedrijven uit onze directe omgeving.  Zo ondertekende Roelof Cohlst van Laan20 Makelaardij een sponsorcontract dat hem voor drie jaar aan de vereniging bindt.

 

 

 

 

 

 

 

Ook Bram Vandeberg en Celine Teheux tekende een overeenkomst met de vereniging. We hopen natuurlijk dat de tekst op hun nieuwe sponsorbord van C for Charlie vooral sarcastisch bedoelt is, maar met de afgesproken sponsorovereenkomst zijn we in ieder geval super-content.

 

 

 

 

 

 

 

Tenslotte mochten we ook Tom en Sandra Hamers verwelkomen bij onze vereniging met hun bedrijf Dak – en zinkwerken Tom Hamers. Tom speelde jarenlang op de jeugd- en seniorenelftallen en deze rasechte Ajax-fan is dan ook een echt voetbaldier. Het is prachtig om te zien dat we zulke oud-leden nu op een andere manier aan de vereniging kunnen binden door het zetten van een handtekening onder een sponsorcontract.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erik Schols van Bomag verraste de vereniging door het sponsoren van meer dan 60 kerstgeschenkjes. Verder zijn er gesprekken gevoerd met Nass & Nass Advocaten, Windows & more, Xior, Gablok Nederland, Saunaclub Six Sense en P&O Flex. De gesprekken met deze bedrijven lopen voorspoedig en meer nieuws hierover zal spoedig bekend gemaakt worden.