Nieuwe kledinglijn en tenues voor RGLVC

Inmiddels spelen we alweer enkele jaren in de bekende witte shirt met rood-groene strepen op de borst, groene broeken en groen-witte sokken van het merk Masita en hebben we tevens een Masita-kledinglijn (trainingspakken, tassen, t-shirts, polo’s, etc.). Er zijn voor het nieuwe seizoen echter enkele wijzigingen aanstaande op dit vlak. Hoogste tijd voor een update.

Er komt een nieuwe RGLVC-kledinglijn! Daar waar we sinds 2014 een samenwerking met Ivo’s Sportshop en Masita hebben gehad, krijgen we met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe kledingleverancier. Na zorgvuldige afweging en goede hulp van Ivo’s Sportshop in het hele proces, zijn we verheugd aan te kunnen kondigen dat we een overeenkomst hebben gesloten met Deventrade en Ivo’s Sportshop waarbij we voor onze kleding het merk STANNO gaan voeren. Daarnaast heeft Deventrade ook Hummel, Derbystar en Select in haar portfolio.

Naast een nieuwe STANNO-kledinglijn, betekent deze overeenkomst ook dat we gaan spelen in nieuwe STANNO-wedstrijdtenues. De presentatie hiervan, evenals aanvullende informatie volgt spoedig. Hetzelfde geldt voor bestellingen uit de nieuwe STANNO-kledinglijn. Nog heel eventjes geduld dus nog…

Tip: koop nu liever geen artikelen zoals trainingspakken, t-shirts, truien en sporttassen meer uit de oude Masita-kledinglijn bij Ivo’s Sportshop.