Rood Groen’s ‘Kerst Kantine Kienen’ op vrijdag 9 december!  

De grootste bingo-avond van het Heuvelland is terug! Spanning en sensatie bij Rood Groen LVC’01. Na het grote succes van alle eerdere edities mag het Kantine Kienen natuurlijk niet ontbreken op de Vaalser evenementenkalender. Dit waanzinnige evenement staat garant voor spanning, sensatie en vooral prijzzzen… Meer dan 40 bedrijven uit Vaals en omstreken leveren kosteloos een bijdrage aan dit unieke evenement. Dit jaar betreft het een speciale editie, want Kantine Kienen 2022 is een speciale kersteditie met een vleugje oranje. Dus scoor eenvoudig je kerstcadeaus in de voetbalkantine tussen Vaals en Lemiers. Schrijf de datum van vrijdag 9 december in je agenda, de kantine is open vanaf 19.15 uur.

Vrijdag 9 december gaat het dus weer gebeuren voor de leden, donateuren, supporters, Janou en sponsoren van Rood Groen LVC’01. Iedereen is dus van harte welkom! Het wordt een gezellig avond voor iedereen, waarbij gespeeld gaat worden om mooie prijzen. En de hoofdprijs zal ook dit jaar een LED TV 40 inch die mede mogelijk wordt gemaakt door Geelen Electroworld. Bij de aankoop van 5 drankjes krijg je een oranje kerstmuts gratis achter de bar. Dit alles zal in juiste banen geleid worden door niemand minder dan de alom bekende Weihnachtskind Dennis en Bora Bingo Kerst-Balls..!! Een knotsgekke avond dus, die je niet mag missen!

Prijzzen mensen!
Alle prijzen zijn geheel gratis door sponsoren beschikbaar gesteld en het resultaat daarvan mag er zijn. Dinerbonnen, attractietickets, waardebonnen en dus de heel bijzondere hoofdprijs zijn slechts een kleine greep uit de grote prijzenpot die door de middenstand van Vaals en omgeving ter beschikking is gesteld!

WK Voetbal: Nederland-Argentinië

Het Nederlands voetbalelftal moet deze vrijdag aantreden tegen Argentinië in de kwart finale van het WK voetbal. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden met grote schermen en een pauze tussen de bingo. Meteen na de wedstrijd zal de bingo hervat worden.

Waar dan?
De kantine van het Sportcomplex Molenveld is het strijdtoneel voor deze activiteit van Rood Groen LVC’01. Inschrijven kan ter plekke. De bingokaarten kosten € 5,- per stuk, waarmee je vier ronden kunt deelnemen en kans maakt op (minimaal) 12 prijzen. De avond start om 19.30 uur. Mis hem niet!