Sponsor in de spotlight – ABC Adviesgroep

Sponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging en daarom zetten we een aantal keren per jaar één van onze sponsoren in het zonnetje.

Momenteel is onze ‘Sponsor in de spotlight’ de ABC Adviesgroep uit Vaals. Voor velen van ons geldt dat de algemeen directeur van ABC geen onbekende is: Patrick Volders, voormalig crisismanager en algemeen voorzitter van onze vereniging. Patrick heeft in 2007 ABC overgenomen en het staat sindsdien synoniem voor kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid op één plek.

ABC streeft ernaar om alle voorkomende financiële producten en diensten te kunnen aanbieden. Naast specialisten in verzekeringen hebben zij inmiddels ook medewerkers die geschoold zijn op het gebied van pensioenen, hypotheken, estate planning, vermogensplanning en bedrijfsadvies. Vanaf 2014 biedt ABC internetondernemers een heel pakket aan betaalfaciliteiten, verzekeringen en bedrijfsadvies aan. Een unieke propositie die inmiddels is opgemerkt en erkend door de branchevereniging.

ABC groeit en bloeit, maar men vergeet nooit dat het bestaat dankzij, en vóór haar trouwe klanten. Vertrouwde zekerheid dichtbij!

In de jaren dat Rood Groen LVC’01 het moeilijk heeft gehad, heeft het altijd kunnen terugvallen op deze mooie sponsor en als blijk van wederzijdse waardering pronkt ABC de komende jaren als een van de hoofdsponsoren op de achterkant van onze nieuwe shirts.