Sponsor in de spotlight – ING

Sponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging. Daarom zetten we één keer per maand één van onze sponsoren in het zonnetje.

De ‘Sponsor in de spotlight’ voor de maand juli 2020 is ING, al ruim tien jaar de trotse hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal. ING ondersteunt behalve de nationale selecties ook al jarenlang meer dan 500 amateurverenigingen. Zo ook Rood Groen LVC’01.

Het begon in 2014 toen ING amateurverenigingen opriep om mee te doen aan een zogenaamde pitch waarbij de hoofdprijs een 3-jarige sponsorovereenkomst ter waarde van maximaal € 25.000,- per jaar was. Een van de andere prijzen was een sub-sponsorschap waarbij een 3-jarige sponsorovereenkomst ter waarde van € 1.000,- per jaar te verdienen viel.

De sponsorcommissie onder leiding van Herman Wehkamp greep deze kans met beide handen aan en stelde een hele mooie pitch samen, hetgeen resulteerde in een fantastisch sub-sponsorschap dat de vereniging € 1.000,- per jaar opleverde gedurende 3 seizoenen. In 2017 ontvingen wij van ING het heuglijke nieuws dat deze overeenkomst met nog eens drie jaar werd verlengd, t/m 2020.

Maar gelukkig blijft ING ook in deze bijzondere, uitdagende periode het Nederlandse voetbal steunen en zetten ze de mooie en succesvolle samenwerking voort. Eind 2019 ontvingen wij dan ook wederom een zeer positief bericht van ING dat het sponsorcontract wordt verlengd t/m 2023.

Wij zijn enorm blij met ING als een van onze hoofdsponsoren en hopen dan ook dat zij nog jaren aan onze vereniging verbonden zullen zijn.