Trainers gezocht voor Dames en 2e elftal

Hoewel het huidige seizoen nog niet is afgelopen, is de technische commissie al volop bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Concreet betekent dit dat we op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor ons Damesteam en het 2e elftal.

Damesteam
Het gezelligste team van Rood Groen LVC’01zoekt voor volgend seizoen (2022/’23) een nieuwe trainer. Dit is dus je kans! Zoek je een uitdaging als trainer van een damesteam, misschien wel het leukste damesteam in de regio, neem dan contact met de technische commissie op via info@roodgroenlvc01.nl. Ons damesteam speelt momenteel in de 5e Klasse en traint op dinsdag- en donderdagavond.

2e elftal
De afgelopen jaren heeft het 2e elftal onder de bezielende leiding gestaan van Hans Spillmann, maar ook voor dit team zijn we op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Het 2e elftal is momenteel een mix van enkele ervaren spelers en spelers die reeds hun eerste stappen in het seniorenvoetbal hebben gezet. Volgend seizoen wordt deze groep aangevuld met doorstromers uit de jeugd. Een talentvolle groep en een welkome aanvulling voor onze selectie. Aan de nieuwe trainer dus de taak om het potentieel van deze groep eruit te halen.

Lijkt je dit een leuke uitdaging, neem dan contact met de technische commissie op via info@roodgroenlvc01.nl. Het 2e elftal speelt momenteel in de 5e Klasse en traint op dinsdag- en donderdagavond.

Over Rood Groen LVC’01
Rood Groen LVC’01 bevordert zowel prestatie- als recreatievoetbal en bedient de Vaalser gemeenschap op maat door in hun sportieve voetbalbehoefte te voorzien waarbij plezier, kameraadschap en respect voorop staan. Rood Groen LVC’01 wil leden de mogelijkheid bieden om bij een goed georganiseerde voetbalvereniging op prestatief en recreatief niveau te trainen en te voetballen.