Uniek Oranjefestival op zaterdag 3 juli

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalverenigingen. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Rood Groen LVC’01 op zaterdag 3 juli een uniek Oranjefestival op sportcomplex Molenveld in Vaals/Lemiers. Er zal een stormbaan aanwezig zijn en er zijn verschillende voetbalspellen. Verder zal het hoofdveld uiteraard veranderen in een kolkende oranje voetbalarena, net zoals in Amsterdam. De dresscode voor de spelers zal dan ook oranje en/of wit zijn.

Oranjefestival

Het Oranjefestival in Vaals is voor jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar oud. De dag start om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Voor de vier en vijf-jarige is het programma wat korter en duurt het tot 13.00 uur. Rood Groen LVC’01 werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival (vrije gave) samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond.

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Rood Groen LVC’01 komt het Oranjefestival in Vaals naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit Rood Groen LVC’01 volgt dan een bevestiging met daarin meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met de vereniging opnemen. Dit kan via info@roodgroenlvc01.nl of via www.roodgroenlvc01.nl .