Vernieuwd sponsorcontract tussen RGLVC en ING

Al sinds 2014 is ING een van onze hoofdsponsoren. Rood Groen LVC’01 was toen één van de amateurclubs die uit bijna 800 aanmeldingen werden beloond met een sponsorcontract. Daar waar het contract in eerste instantie voor 3 jaar was, zijn we inmiddels al ruim 9 jaar aan ING verbonden. En daar zijn we trots op. Eerder dit jaar is er door ING een nieuwe sponsorcampagne gestart waarbij het Niemand Buitenspel Programma en het meiden- en vrouwenvoetbal centraal staan.

Dit was voor onze sponsorcommissie onder leiding van Herman Wehkamp een uitgelezen kans om net als in 2014 met een goede pitch in te schrijven. En met resultaat: onze pitch is opnieuw beloond met een sponsorcontract.

Rood Groen LVC’01 gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. Rood Groen LVC’01 is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Björn Geelen: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij onze doelstellingen verder realiseren: het toegankelijk maken, èn houden van de voetbalsport voor iedereen in onze gemeenschap. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met Rood Groen LVC’01 en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.