Wedstrijdverslag RGLVC – Passart-VKC (5-2)

Natuurlijk was er de voorbij periode toch weer de angst in voetballand dat, net als de afgelopen 2 seizoenen, de competitie vroegtijdig beëindigd zou worden. Maar, na bijna 3 maanden ‘rust’ was het afgelopen zondag dan toch eindelijk zover: de hervatting van de competitie! Op deze inhaalspeelronde kwam Passart-VKC op bezoek.

De aftrap van de wedstrijd werd verricht door kinderprins Tijs I en hoewel Passart-VKC vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam door een penalty, was het de rest van de middag voornamelijk Rood Groen LVC’01 dat de klok sloeg. RGLVC was eigenlijk een maatje te groot voor de gasten. Voor rust werd orde op zaken gesteld door de gebroeders Savelberg. Eerst was het Brian die uit een vrije trap de gelijkmaker wist te maken, vervolgens kon Kevin aan het einde van een hele mooie aanval de 2-1 binnen knikken.

Na rust wist RGLVC eenvoudig uit te lopen naar een 5-1 voorsprong door doelpunten van wederom Kevin Savelberg, Ward Görtzen en Jelle Teheux. Het enige smetje op de wedstrijd was de tweede penalty die in slotfase werd weggegeven. Hierdoor kwam de 5-2 eindstand op het scorebord.

Aankomende zondag, 20 februari, speelt RGLVC wederom een thuiswedstrijd. Dan komt FC Kerkrade-West op bezoek. Aftrap is om 14.30 uur.