Wedstrijdverslag RGLVC – Voerendaal (0-4)

Een lesje effectiviteit, dat kreeg RGLVC hedenmiddag tegen Voerendaal. Na 2 zeer teleurstellende resultaten tegen SV Geuldal (1-1) en Eikenderveld (1-2) volgde wederom een zeperd. Wetende dat Voerendaal een uiterst effectieve ploeg is die liever niet het spel maakt, was RGLVC in de eerste helft de beter spelende ploeg en wist ook een aantal kansen te creëren. Voerendaal zakte diep in en loerde op de counter. Na ruim 30 minuten volgde het eerste doelpunt uit een prima uitgespeelde aanval van de gasten. Dit was tevens de ruststand waarmee RGLVC in de achtervolging kon gaan.

In de tweede helft probeerde RGLVC dit ook. Toen Voerendaal echter uit een hoekschop de 0-2 deed aantekenen, was het verzet van RGLVC gebroken. In de slotfase liep Voerendaal nog uit naar een (ietwat geflatteerde) 0-4 overwinning.

Volgende week zondag, 24 oktober, speelt RGLVC de uitwedstrijd tegen RKMVC. Aanvang is 14.30 uur in Mechelen.