Koop je cadeaus bij RGLVC!

Het einde van het jaar 2022 nadert en de feestdagen staan weer voor de deur. Voor velen is dit de favoriete tijd van het jaar en hoe leuk is het dan als je je kind(eren), partner, familielid, een vriend of vriendin (of natuurlijk gewoon jezelf) kunt verrassen met een leuk cadeau. Sterker nog: met een leuk Rood Groen LVC’01 cadeau!

Koop dus nu je cadeaus in de RGLVC Ledenshop of in de geheel nieuwe RGLVC Merchandise shop.

Ledenshop
Onze ledenshop biedt jou als lid van Rood Groen LVC’01 de mogelijkheid om kleding en artikelen uit onze STANNO clubcollectie aan te schaffen. Hier vind je niet alleen onze nieuwe kledinglijn, maar ook andere artikelen zoals kleding voor dames, underwear, tassen en diverse accessoires voor de voetballer waaronder sokken zonder voet, sokophouders, een nekwarmer en handschoenen.

Kijk op onze website voor meer informatie en voor toegang tot de shop: https://roodgroenlvc01.nl/het-is-zover-de-rglvc-ledenshop-is-geopend/

Merchandise shop
Naast de ledenshop, hebben we sinds kort ook een Merchandise shop. Hier kun je unieke Rood Groen LVC’01 merchandise bestellen. Voor een aantal artikelen hebben we zelfs een samenwerking met een van onze hoofdsponsors!

De Merchandise shop is bereikbaar via: https://roodgroenlvc01.nl/merchandise/

Veel koopplezier in een van onze webwinkels. Bestel snel, dan heb je de bestelling nog voor de Kerst in huis!